Schuifdeur kast op maat

Schuifdeurkast op maat.

Schuifdeurkasten op maat biedt in vrijwel iedere situatie een optimale bergruimte. Dit, omdat de ruimte maximaal benut kan worden voor berging, zonder ruimte te vragen deuren en/of lades die geopend moeten kunnen worden.

Zo’n schuifdeurkast op maat kan een linnenkast zijn, een kledingkast of servieskast, opberging voor hobby spullen of schoonmaak- en huishoudelijke apparatuur. Maar ook de wasmachine en/of droger kan prachtig uit het zicht genomen worden door er een schuifdeuren-wand voor te plaatsen! Of denk eens aan een kastruimte, links en rechts van een doorgang binnenshuis; uw schuifdeuren sluiten dan de kast af en dienen tevens als afsluiting (deur) tussen 2 ruimtes, bijvoorbeeld: keuken en woonkamer of (kinder)slaapkamer en hal.

Meer informatie Offerte aanvragen

We denken graag met u mee!

voor de slimste, mooiste, handigste oplossing in uw huis. En door verschillende mogelijkheden van uitvoering, kunnen wij u in vrijwel ieder budget tot dienst zijn met uw schuifdeurkast. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de totale woninginrichting.

Wij geven uw idee graag handen en voeten of helpen u aan ideeën die juist niet zo erg voor de hand liggen. Ook de tekening van de schuifdeurkasten zenden wij u vrijblijvend toe.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze jaren-lange ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten op maat! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen