Badkamer kast op maat

Badkamerkast op maat.

Een badkamer (her)inrichten is altijd maatwerk, dat kan niet anders. Voor een mooi resultaat is een badkamerkast op maat dus een must!

Met een badkamerkast op maat benut u de ruimte die u heeft optimaal want uw badkamerkast op maat verschaft u ook uw opbergruimte op maat. En het mooie van een badkamerkast op maat is dat er geen standaard bestaat!

Meer informatie Offerte aanvragen

Oneindig veel mogelijkheden.

De maten van ùw badkamer zijn onze standaard, niks meer en niks minder. Want met een badkamerkast op maat bepaalt u en u alleen de plaats, de maat, en het uiterlijk van uw badkamer! Schone zaak, tòch?! Gebruik gerust onze decennia-lange ervaring in het ontwerpen van o.a. badkamerkasten op maat.

Zo is er bv de mogelijkheid van een badkamerkast op maat, hangend aan de wand. Dat heeft het voordeel van makkelijk schoonhouden van de vloer en in heel kleine badkamers komt de kast zo niet in aanraking met bv douche-water. En wat dacht u van een mooie badkamerkast op maat met spiegeldeuren? Of een badkamerkast op maat, boven de wastafel, met ingebouwde verlichting?!

Of een badkamerkast op maat onder de wastafel, waarmee u meteen die ontsierende leidingen en afvoeren wegwerkt. Staat bij u de wasmachine en droger in de badkamer? Met een slimme badkamerkast op maat ziet u daar helemaal niets meer van terwijl u met diezelfde badkamerkast op maat uw bergruimte nog vergroot!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze jaren-lange ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten op maat! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen