Bibliotheek kasten op maat

Bibliotheek kasten op maat

Een bibliotheek op maat is een sieraad in uw huis!

Uw boekencollectie is vaak het resultaat van een levenslange investering in kostbare stukken, belangrijke informatie, studie-objecten en -naslagwerken, allemaal optimaal gepresenteerd.

Meer informatie Offerte aanvragen

Uw bibliotheek in perfecte balans.

In uw huis moet uw bibliotheek op maat in perfecte balans zijn met uw interieur en geheel passend in de ruimte. Pas dan kan men spreken van een bibliotheek op maat; Waar de kasten passen in de ruimte en uw boeken passen in de kasten. En, als het even mogelijk is, met wat groeiruimte voor uw collectie. Dan spreken we van een bibliotheek op maat!

De uitvoering is mogelijk in vele materialen; prachtig fineer in vele verschillende, warme tinten, melamine (=kunststof met 'hout-look' of in een unikleur zoals bv wit, zwart of antraciet). Materiaal in verschillende diktes; 19, 28 en 32 mm.diktes of gespoten in een RAL kleur naar wens. Zo wordt het in alle opzichten uw bibliotheek op maat! En al die mogelijkheden natuurlijk met hun eigen prijskaartje; Zo blijft ook uw budget 'op maat'!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze jaren-lange ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten op maat! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen