Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat.

Een inloopkast op maat biedt precies de hoeveelheid hang- en legruimte waar u behoefte aan heeft.

Bent u in de gelukkige omstandigheid dat u ruimte heeft voor een inloopkast? Geweldig! Dan heeft u de mogelijkheid van uw hele garderobe in één oogopslag en alles bij de hand. Maar ècht optimaal is dat pas met een inloopkast op maat. Dan gaat er geen centimeter verloren en is de inrichting precies zoals ù die het liefste heeft.

Meer informatie Offerte aanvragen

Wanneer elke centimeter telt.

Heeft u een heel hoge ruimte of bent u zelf niet zo lang? Met de allerslimste indeling van een inloopkast op maat blijft alles binnen uw bereik. Daar waar nodig, bv met een lift, waarmee u de hangstang naar uw reik-hoogte haalt, dàt is een inloopkast op maat.

Ook de indeling van de kasten in beschikbare ruimtes is van groot belang, er moet geen loop-of zichtruimte verloren gaan door een verkeerde platte grond. Elke centimeter telt; dàt is een inloopkast op maat!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze jaren-lange ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten op maat! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen