Schuine kast op maat

Een schuine kast op maat.

Een rare naam voor een kaarsrecht produkt; Een strakke kast die geplaatst moet worden in een ruimte die vraagt om maatwerk! Want dàt is een schuine kast op maat....

Een schuine kast op maat die perfekt past onder een (deels) schuine muur in bv een zolderkamer. Dan heeft de achterwand van de kast dus een heel andere hoogte als de voorkant van de kast met bv (schuif)deuren. Of een schuine kast op maat, juist tégen een schuine muur. Dan is de ene zijkant dus van een heel andere hoogte als de andere.

Meer informatie Offerte aanvragen

Een schuine kast, écht maatwerk!

Of denkt u eens aan dat loze hoekje onder de trap; is dat niet een uitgelezen plek om te benutten voor extra bergruimte?! En, als bijkomstig voordeel is het ook nog eens zo dat, als je zo’n hoekje ‘strak trekt’ door er een kast op maat te plaatsen, je de ruimte niet volzet maar juist vergroot!

Want langere lijnen in een ruimte maken die ruimte juist groter dan wanneer er lege maar loze hoekjes zijn; Over optimaal gebruik gesproken.... En natuurlijk moet dat alles te realiseren zijn in alle uitvoeringen die u vindt onder ons kopje ‘stalen’!

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij denken graag met u mee. Maak gerust gebruik van onze jaren-lange ervaring in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten op maat! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.


Offerte aanvragen