Een Kast Op Maat Amsterdam

Een Kast op maat in Amsterdam

Elke ruimte is anders. Maar de wensen van de klant ook. Daarom zorgen wij voor maatwerk. Unieke kasten op maat geheel aangepast aan uw ruimte. Handgemaakt in onze werkplaats in Amsterdam.


Fotogalerij Offerte aanvragen

Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw kast op maat. Of het nu gaat om een inbouwkast, inloopkast, boekenkast, kledingkast of schuifdeurkast: wij maken de kast precies volgens uw wensen. Zo efficiënt en praktisch mogelijk.

Één kast op maat. Oneindig veel mogelijkheden.

Unieke vormen, kleuren, formaten en hoeken.

1. Oneindig veel mogelijkheden
2. Hoogwaardige kwaliteit
3. Maatwerk

"Wat wij als onmogelijk beschouwden heeft Sunny Home gerealiseerd, een schuine kast, onder de trap met veel bergruimte, deze was nergens te koop. Louis bedankt!"

- Een Google Reviewer
Fotogalerij Offerte aanvragen

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een mooie kast op het oog maar is deze niet geschikt voor uw woning? Geen zorgen. Sunny Home is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke meubels geheel volgens uw wensen. Aangepast aan uw situatie.


Fotogalerij Offerte aanvragen

Dat betekent niet vastzitten aan de standaardmaten, meer keuze in kleur en materialen die bij uw huis of kantoor passen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor interieuradvies. Wij streven naar een kast op maat geheel volgens uw wensen.

Om hieraan te kunnen voldoen, nemen wij graag uw wensen en eisen door tijdens een kennismakingsgesprek. Wij adviseren u graag over materiaalsoorten, uitstraling, formaten en de indeling. Vervolgens realiseren we uw kast op onze werkplaats in Amsterdam.

Binnen 6 weken kan uw kast op maat helemaal gerealiseerd zijn. Van ontwerp en productie tot het monteren van de kast op maat in uw woning of kantoor. Maak vrijblijvend een afspraak en we nemen graag de mogelijkheden van uw kast op maat met u door.